Nataša Bekvalac je uz Verified test saznala da će dobiti još jednu devojčicu!

Pre nekoliko dana Nataša je saznala i pol deteta, i to već u 11. nedelji trudnoće, zahvaljujući testu VERIFIED – all chromosomes.

Trudnoća naše poznate pevačice Nataše Bekvalac svakodnevno izaziva veliku medijsku pažnju, ali kada se objektivi sklone, iza kamera i novinskih natpisa krije se jedna obična trudnica, zabrinuta identično kao i svaka druga, željna isključivo samo jedne stvari: da joj beba bude zdrava.

Otvorivši kutiju iznenađenja, izleteli su brojni baloni roze boje, čime joj je kompanija Cord IPS, zastupnik Verified prenatalnih testova za Srbiju, saopštila da čeka devojčicu. Uzbuđena Nataša, video je podelila sa pratiocima na Facebook-u i Instagram-u.

Nataša je samo jedna od mnogobrojnih trudnica koja se, da bi se uverila da je beba zdrava i ostatak trudnoće provela mirno i bezbrižno, odlučila za najnoviji test na našem tržištu VERIFIED – all chromosomes.

Ovaj test pored otkrivanja najčešćih genetskih poremećaja, analizira celokuni kariotip bebe, SVIH 46 hromozoma!

Zahvaljujući ovom testu buduće mame, mogu već od 10. nedelje da saznaju važne informacije o svojoj bebi i da izbegnu invazivnu amniocentezu.

Analizom svih hromozoma, već od 10. nedelje trudnoće, VERIFIED – all chromosomes nudi nivo informacija koje su prethodno bile dostupne samo invazivnim analizama kariotipa (analiza horionskih čupica i amniocenteza) i to uz pomoć najsavremenije ILLUMINA tehnologije, sa veoma visokim stepenom pouzdanosti.

– Fantastično se osećam, svi u porodici želeli su devojčicu i kada smo dobili rezultate Verified testa, našoj sreći nije bilo kraja – izjavila je popularna pevačica.

Na ginekološkom pregledu utvrđeno je i da se beba, koju čeka sa Lukom Lazukićem lepo razvija, a nakon ovog testa, Nataša će moći bezbrižno da se vrati svojim obavezama. Inače, ovo će biti treća devojčica u njihovoj porodici, budući da i Nataša i Luka iz prvog braka imaju već jednu ćerku.

Kome je namenjen Verified test?

Verified test ginekolozi preporučuju svim ženama od 10. nedelje trudnoće, bez obzira na godine života i faktore rizika kako bi stekle kompletniji uvid u genetiku svoje bebe.

Besplatno medicinsko savetovanje

Verified je jedini test u Srbiji uz koga trudnice sa pozitivnim rezultatom dobijaju besplatno savetovanje sa genetičarima iz Londona i to na srpskom jeziku uz simultane prevodioce.

Sve informacije o testu trudnice mogu dobiti pozivom medicinskog info centra na broj 011 414 65 65 i 021 31 01 333.

Izvor: www.bebac.com

Verified 3.0
Call Now Button